Duo Massage

Duo Massage voor EindhovenWat is er lekkerder dan samen met je partner of vriend(in) een massage te krijgen. Dat komt mooi uit: Voor duo massages voor Eindhoven en omgeving bent u bij Wellness Na Rood aan het juiste adres.

Lekker blijven kletsen, als je dat wilt, tijdens de massage. Je ervaringen uitwisselen. In ieder geval samen in een kamer zijn terwijl jullie beide gemasseerd worden. Veel mensen voelen zich ook meer op hun gemak als er een partner of vriend(in) in de kamer is. Daarom dat Thai Wellness Na Rood zich gespecialiseerd heeft in duo massages voor Eindhoven en de regio.

Duo Massage voor Eindhoven en de regio

In veel massagesalons beland je, als met zijn tweetjes komt, toch in afzonderlijke kamers. Je neemt dan afscheid van elkaar en ziet elkaar pas na de massage weer, bij de thee en verfrissingen. Dat vonden we jammer bij Wellness Na Rood en daarom besloten we twee kamer (dus vier bedden) geschikt te maken voor duo-massages.

Vanaf het moment dat u binnenkomt tot het moment dat u onze salon weer verlaat bent u samen met partner of vriend(in). Tijdens de massage kunt u zelf zien hoe u partner/vriend(in) de massage bevalt. Na de massage krijgt u samen ook de thee of een andere verfrissing en kunt u meteen uw ervaringen uitwisselen.

We doen het al een tijdje en zien dat veel mensen er gebruik van maken. Van partners, zussen, moeder-dochter, moeder-zoon tot vrienden en vriendinnen. We hebben schermen waarachter u zich kunt omkleden en klaar maken voor uw massage.

Strippenkaart

Als u een regelmatige bezoeker bent van Thai Wellness Na Rood dan kunt u nu ook de duo-massage krijgen met veel korting. Klik hier voor onze speciale strippenkaartprijzen.