Massagekamers

Thai Wellness Na Rood heeft de beschikking over vier sfeervolle massagekamers. Twee duo kamers, een solo- en een wellness-kamer. Allemaal volgens Aziatische stijl ingericht.

Alle kamers zijn voorzien van een centrale verwarming die de temperatuur behaaglijk voor u houdt. Ook hebben zijn alle kamers voorzien van een eigen muziekinstallatie. Daarop wordt ontspannende muziek gedraaid, waardoor u tijdens de massage heerlijk kunt wegdromen. Misschien wel naar Thailand, want de inrichting en de masseuse zullen u zeker aan dit prachtige land laten doen denken.

(klik op de foto’s om ze te vergroten)

 

De massagekamers

Japanse duo-kamer

Zoals de naam al zegt is de Japanse massagekamer een beetje ingericht naar de stijl van dit land. Met een Japans scherm en Japanse wandlampen.  Twee speciaal voor ons gemaakte hoge massagebedden staan op ongeveer  een meter van elkaar verwijderd, zodat u tijdens de massage elkaar nog goed kan zien. En ook, als u dat wenst, een gesprek kunt voeren.

Deze sfeervolle kamer is verder voorzien van twee kledingrekken en een bank waar u na de massage een verfrissing kunt drinken. De Japanse duo kamer is uitermate geschikt voor de ontspannings- en de sportmassages

Thaise duo-kamer

De Thaise duo-kamer is gelegen tegen aan de achterkant van ons pand, en daardoor iets rustiger dan de Japanse duo-kamer. Tijdens de warme zomerdagen kunnen we de balkondeuren openzetten, waardoor frisse lucht naar binnen kan.  Door de zonlichtinval is de kamer zeer sfeervol, al trekken we tijdens de massage de gordijnen wel dicht. De kamer wordt dan verlicht door kleine schermerlampjes, zodat u heerlijk kunt wegdromen tijdens de massage.

De Thaise duo-kamer heeft twee lage bedden, wat makkelijker is bij Thai massage en Thai Yoga massage. Opnieuw staan ze slechts een meter uit elkaar, dus praten met elkaar is geen enkel probleem.  Ook deze kamer is voorzien van kledingrekken, waarop u uw kleding kan hangen, zodat er geen kreukels in komen.

 

Thaise solo kamer

De Thaise solo-kamer is op de tweede verdieping en heeft een houten vloer waardoor de aankleding meteen warm aandoet.  Ook deze kamer is aan de achterkant van het pand gelegen en kent dezelfde sfeervolle lichtinval als de duo-kamer. Eenmaal de gordijnen gesloten wordt de kamer verlicht door een wandlampje, wat genoeg verlichting is voor de masseuse, maar u dommelt snel weg.

De Thaise solo-kamer heeft eenzelfde bed als er staan op de Thaise duo-kamer, uitermate geschikt voor Thai Yoga- en Thaise massage, maar we doen hier ook ontspanning- en sport massage. Verder heeft de kamer een eigen wasbak en uiteraard een kledingrek voor uw kleding.

Badkamer en douche

Thai Wellness Na Rood beschikt over een zeer ruime badkamer waar u voor of na de massage (of allebei) uzelf even kunt opfrissen. De ruime douchecabine heeft een brede douchekop zodat u nog méér ontspannen onze salon verlaat. Voor de wellnessmassages is er een bad, waar u even de wereld kunt vergeten en een momentje voor uzelf heeft. Er zijn ruime spiegels en twee wasbakken.

Uiteraard is de badkamer afsluitbaar en zorgt Thai Wellness Na Rood voor handdoeken en bad- en doucheschuim. U betaalt niet extra’s voor deze service.