Virtuele Tour Thai Wellness Na Rood

IMG_9666

Klik op de foto om de virtuele tour te starten

Op onze website zie je tal van foto’s die je een indruk geven hoe de massagesalon eruit ziet. Inderdaad een indruk. Maar we hebben iets nieuws! Nu kunt u met een virtuele tour door onze Thai Wellness Na Rood wandelen. 

Klik maar eens op de foto naast deze tekst. U komt wordt dan meegenomen naar een foto van de voorkant van onze massagesalon. U ziet meteen, dat u meer kan doen met de foto. Hij draait rond, want het is een 360 graden foto. Handig, want zo kan u rondkijken waar u precies moet zijn als u voor het eerst Thai Wellness Na Rood bezoek.

Ook mobiele virtuele tour

Op de mobiele telefoon werkt het nog mooier. U ziet linksonder het woordje ‘Gyroscope’ staan. Als u daar op druk, merkt u dat het werkelijk een virtuele tour wordt. U draait uw mobiele telefoon rond en kijkt als het ware de straat rond. Probeer het maar eens!

Als u dan bij onze voordeur uitkomt ziet u een knipperende pijl. Als u die aandrukt wordt u meegenomen in de salon. Op nieuw kunt u rondkijken. Bij de trap opnieuw een pijl. U wilt naar boven, naar de massagekamers? Druk op de pijl en u komt op de eerste verdieping van Thai Wellness Na Rood.

Als u rondkijkt ziet u bij alle massagekamers en de badkamer een knipperende pijl. Ga maar eens binnen in de kamers kijken en zie hoe stijlvol ze zijn ingericht. Op de eerste verdieping bevinden zich beide duo-kamers die Thai Wellness Na Rood rijk is.

Ontdek Thai Wellness Na Rood

Bij de trap ziet u nog een pijl waarmee u naar de tweede verdieping komt met de solo-kamer. En zo kun u een hele virtuele tour maken door onze salon en die alvast ontdekken voordat u er een stap binnen heeft gezet. En misschien wel uw keus maken in welke kamer u gemasseerd wilt worden.

Leave a Reply