AROMA SPA THERAPIE

Spa Therapie is een ontspanningsmassage waarbij olie wordt gebruikt. Het is dan ook beter bekend onder de naam oliemassage.  Het verschil tussen een gewone ontspanningsmassage en Spa Therapie is dat er bij deze laatste rustgevende geurende oliën worden gebruikt

Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd. Veel mensen vinden deze massage prettiger dan een massage met druk en knijptechnieken.  Oliemassage is bo­ven­dien geheel pijn­loos en is ook een wel­daad voor de huid! Er wordt hierbij gebruik gemaakt van hoogwaardige massageolie die geen sporen nalaat.

Thaise oliemassage

Je ontkleedt je, maar houdt je ondergoed aan. Vervolgens neem je plaats op de tafel en word je met handdoeken bedekt. Met vloeiende strijk- en kneed­bewegingen wordt een be­te­re doorbloeding tot stand ge­bracht, maar ook de af­voer van afval­stoffen wordt gestimuleerd.

Deze massage is bijzonder ontspannend en rustgevend. Na afloop voelt de huid zijde­zacht aan. Het zou jam­mer zijn om onmiddellijk na deze massage te douchen. Laat de olie, die nu goed in de huid is gedrongen en geen sporen nalaat op kleren, gerust enige tijd zijn werk doen.