BAMBOOMASSAGE

Een bamboomassage zorgt voor een complete ontspanning van zowel lichaam als geest. De combinatie van de bamboe stok, de houten stick en de aanraking van warme masserende handen zorgen ervoor dat spanningen en spierknopen verdwijnen, zodat de rust weer kan terugkeren in het lichaam van uw cliënt.

Door middel van de bamboe massagestokken worden de zenuwuiteinden in de huid en de spieren geprikkeld. De bloedsomloop komt op gang, wat zorgt voor meer zuurstof en voeding voor de lichaamscellen. Volledige ontspanning en een vermindering van stress en vermoeidheid in het lichaam is het resultaat.

Massagestokken

De bamboe massagestokken worden gebruikt als extra hulpmiddel om een volledige lichaamsmassage te kunnen geven. Naast het masseren met de bamboe massagestokken masseren we ook met onze handen en een massagestick om zo ook de kleine spierknopen beter te bereiken.

Bamboe bevat kiezelzuur, wat hetzelfde element is dat kwarts tot kristal maakt en heeft dus dezelfde eigenschappen. Bamboe helpt in het overbrengen van energie en het stimuleert het zelfhelende proces in het lichaam. Bamboe is hard, recht, sterk, flexibel, licht en verdeelt gemakkelijk. Bij de massage worden de bamboestokken vaak verwarmd en gebruikt in combinatie met verschillende soorten massageolie, zodat het beter over het lichaam glijdt.