LOTIONMASSAGE

Een ontspanningsmassage is -zoals de naam het al zegt- bedoeld om te ontspannen. Door de massage en de sfeer er omheen ontspannen niet alleen de spieren maar ook de geest zal zich ontspannen. U bent even weg uit de sfeer van alledag. Even een moment helemaal voor u zelf, een moment van rust.

Tijdens de massage ligt op het bed in een gemakkelijke. In de massagekamer heerst een aangename temperatuur, zodat u het niet koud krijgt. Het licht is gedimd, op de achtergrond speelt zachtjes Thaise muziek.

Dromenland

De masseuse zal het spreken tot een minimum beperken.  Zodat u helemaal wegdroomt. Bij een ontspanningsmassage kan de ademhaling rustiger en dieper worden. Het gebeurt zelf wel eens, dat een cliënt in slaap valt tijdens de massage.

De massage bestaat uit kalme en rustige bewegingen, waarbij de spieren zachtjes worden behandeld. U en uw spieren zich zullen gaan ontspannen. Daardoor ontstaat een betere doorbloeding huid en spieren en worden afvalstoffen versneld afgevoerd.

Lotionmassage

De lotionmassage is precies dezelfde massage als hierboven beschreven, alleen zal er dan in plaats van olie gebruik worden gemaakt van de lotion Q10. Dat is een lichaamseigen anti-oxidant, die naarmate we ouder worden steeds minder door het lichaam wordt aangemaakt. Met het aanbrengen van de lotion met Q10 brengen we huid weer op een natuurlijk gehalte. Daardoor wordt een droge huid, rimpels en lijntjes bestreden.