SCRUBMASSAGE

Een combinatie van een lichaamsscrub en massage! Eerst 30 minuten een lichaamscrub en daarna een uur lang een olie- of lotionmassage.

Met scrub wrijf de masseuse de korrels in de speciale crème die wij gebruiken draaiend langs het lichaam en dat stimuleert de huid. De huid gaat open staan en laat meer toe. Normaal weet de huid uitstekend met dode huidcellen om te gaan, maar door de huid te stimuleren komen ook de huidcellen los die anders nog  zouden blijven zitten.

Na de scrub verwijder je het zout met een verfrissende douche. Daarna wordt de huid behandeld door een ontspanningsmassage met een olie of een lotion. Je merkt direct dat deze producten ná de scrub veel beter in de huid worden opgenomen.

Welk effect 

Scrubben is heerlijk voor de huid.  Het verwijderd dode huidcellen waardoor je huid zacht wordt en weer gaat glanzen. De doorbloeding van de huid wordt door de scrub gestimuleerd en zorgt daarbij voor een betere zuurstof opname in de huidcellen waardoor alle huidfuncties zichtbaar verbeteren. Na de behandeling heeft u een verkwikkend, aangenaam en verzorgd gevoel.

Werking scrubmassage in het kort:

  • Bevordering algehele ontspanning
  • Stimuleert het vernieuwingsproces van de huid
  • Verbetert doorbloeding van de huid
  • Verstevigt uw huid