Thai Yoga Massage

De meeste kennen Thai massage wel, ook al hebben ze het nooit gehad. Het is een van de oudste geneesmethodes ter wereld. Het is meer dan 2500 jaar oud. Naast het kneden van de spieren worden ledematen gestrekt en gebogen. De masseuses gebruiken handen, voeten, ellenbogen, knieën en staan zelfs op je.

Thaise massage is erg gezond. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Maar het voorkomt en verhelpt ook psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens.

Nu bent u vast nieuwsgierig geworden wat Thai Yoga massage inhoudt. Dat is een dynamische vorm van massage bestaat uit een uitgebalanceerde combinatie van yoga, massage, meditatie en acupressuur. Waar meditatie verstilt, zetten yoga, acupressuur en massage juist in beweging. Zo vullen ze elkaar perfect aan en versterken elkaar. Thai Yoga massage wordt ook wel vergeleken met een meditatieve thai chi-achtige dans.

Wellness Na Rood is de enige die deze massage in de regio Eindhoven aanbiedt. Ook de enige die in zuidoost-Brabant masseuses heeft die getraind zijn in Thai Yoga massage.