GEZICHTSMASSAGE

Een gezichtsmassage verbetert de bloedsomloop van je huid en verjongt je gezicht. Het kan de huid ook steviger maken en liften, en rimpeltjes of wallen verminderen. Daarnaast is een lekkere gezichtsmassage goed tegen stress, waardoor je je ontspannen en rustig voelt.

Door de positieve aanraking worden de zenuwen in de huid op een milde manier gestimuleerd. Deze geven signalen door aan de hersenen door het hormoon oxitosine te produceren. Dit is een hormoon dat verbindend werkt tussen mensen in het algemeen, in sociale contacten, romantische contacten en seksuele contacten.

Ook vergroot dit hormoon een gevoel van zorg naar elkaar of jezelf. Het wordt ook wel het knuffelhormoon genoemd. Het werkt bloeddruk- en hartslag verlagend en vermindert de aanmaak van adrenaline en dus stress en stressgevoeligheid. En: het heeft een positieve invloed op de ademhaling, spijsvertering, het zenuwstelsel en het geheugen.

Gezichtsmassage bij Wellness Na Rood

  • We beginnen het gezicht schoon te maken met een reinigingsmelk.
  • Vervolgens wordt er een masker aangebracht, dat even de tijd nodig heeft om in te trekken.
  • Daarna wordt er een verkoelende crème  gebruikt, waardoor u helemaal herboren voelt.
  • De gezichtsmassage wordt afgesloten met een nek- en schoudermassage.
  • Duur is 30 minuten.

Plan je massage zo dat je daarna even niets hoef te doen. Juist na een massage kan vermoeidheid namelijk extra voelbaar zijn, door de ontspannende werking.