LEREN MASSEREN?

Heb je er zelfs als een over gedacht om te leren masseren? Bij Wellness Na Rood geven we trainingen waarin we je leren masseren. En als je cursus goed doorloopt, dan krijg je ook een echt certificaat van Wellness Na Rood.

Eigenaresse Ying bekwaamt zich regelmatig in de nieuwe vormen van massages die of nieuwe technieken. Die kennis wordt dan ook weer geleerd aan alle masseuses die in onze salon werken.

Zo blijft hun kennis up-to-date. Op deze wijze heeft Wellness Na Rood haar pakket aan massages de afgelopen jaren flink uitgebreid. En blijft de massages die we geven van een zeer hoge kwaliteit.

Kosten en info

Deze technieken kunnen we aan iedereen leren die wil leren masseren. We geven trainingen in elke vorm van massages die in onze salon worden gegeven. Die vind je linksboven op de website onder het kopje ‘massage’s”.

Je hebt geen basiskennis van het lichaam of van masseren nodig om aan de training te beginnen.

In samenspraak met de leerling wordt een traject vastgesteld hoelang een training duurt. Ben je geïnteresseerd? Maak een afspraak en kom eens een vrijblijvend praatje maken in onze salon.

Kosten bedragen 300 euro per 10 lessen.